Bestel jouw maaltijd!

Lieve Hilversumse Helden,

Met trots hebben we de afgelopen weken voor jullie gekookt! En met een dubbel gevoel gaan wij helaas stoppen. De afgelopen 6 weken hebben we velen mogen ondersteunen met een lekkere maaltijd. De cijfers liegen er niet om, we hebben sinds we begonnen zijn al bijna 4000 gratis maaltijden bezorgd. We hebben dat met veel liefde gedaan en zijn blij dat we op deze manier ons steentje hebben kunnen bijdragen. De redenen dat wij hiermee stoppen is dat de acute corona zorg aan het afnemen is en dat we hopen weer wat ruimte te krijgen om voor ons zelf te gaan zorgen!
Ook moeten we op dit moment de focus gaan verleggen naar het voorbereiden van de individuele horeca gelegenheden en de anderhalve meter samenleving, zodat we er weer klaar voor zijn jullie te verwelkomen wanneer dat weer mogelijk is. Dit neemt niet weg dat wij nog steeds ontzettend trots zijn op al het werk dat onze Hilversumse Helden doen en willen nogmaals onze dank uitspreken voor de lieve reacties en verhalen die jullie met ons hebben gedeeld. Tot slot willen we al onze sponsoren en donateurs via deze weg nogmaals bedanken, zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Voor nu rest ons dan nog een ding te zeggen: lieve zorghelden, bedankt voor alles, stay safe en hopelijk tot snel!

Met hartelijke groet,

 

Eetcafé de Gulle Graef
Proeverij de Open Keuken
MEDDENS
ROAST Bar&Grill
Cooke’d Catering
’t Zusje
Porto Loosdrecht
REX

Spelregels

Gevarieerd en lekker

Elke dag een ander restaurant in Hilversum die voor jullie kookt. Gevarieerd en lekker! Op locatie bezorgd door onze toppers.

Reserveer

Bestel uiterlijk voor 15.00u je maaltijd. Niet alleen voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je lieftallige collega’s. Hoe gezellig! 

Bezorging

Wij koken en zorgen dat het geleverd wordt. U hoeft alleen uw collega’s bij elkaar te roepen.

Bedankt!

Voor alle mensen uit de zorg. Jullie zorgen voor ons dus wij willen ook een klein beetje voor jullie zorgen.

Partners en Sponsoren Dank jullie wel!

Wilt u ons helpen de zorg te helpen? 

Hilversumsehelden.nl is een initiatief van Eetcafé de Gulle Graef, Proeverij de Open Keuken, Roast Bar & Grill en MEDDENS. Realisatie byTris.

Hilversumsehelden.nl is een initiatief van Eetcafé de Gulle Graef, Proeverij de Open Keuken, Roast Bar & Grill en MEDDENS. Realisatie byTris.

Delen op Facebook

Help ons de zorg te helpen. Spread the word!